Fizinis aktyvumas 1–4 semestras
-
Matematika0,4
-
Chemija0,2
-
Bet kuris kitas dalykas, nesutampantis su 1, 2 ir 4 arba kompetencijų, įgytų siekiant kvalifikacijos, įvertinimas*0,2
-
Lietuvių kalba ir literatūra0,2
Dalis praktikų atliekamos Kauno kolegijos cheminės analizės, mikrobiologijos, juslinio vertinimo, technologinių procesų chemijos, maisto technologijų laboratorijose. Studentai taip pat praktikas atlieka Lietuvos ir užsienio maisto pramonės įmonėse, analitinėse laboratorijose.
Studentai turi galimybę vykti dalinėms studijoms ir praktikai į Italiją, Kroatiją, Rumuniją, Prancūziją.
Maisto saugos ir kokybės studijos Kauno kolegijoje – vienintelės tarp šalies kolegijų.
Absolventai sėkmingai dirba vadovybės atstovais maisto kokybei ir saugai, maisto saugos rizikos veiksnių analitikais laboratorijose, maisto saugos procesų vadovais gamyboje, maisto saugos inovacijų specialistais, auditoriais mėsos, pieno, fermentavimo, duonos, konditerijos ir miltinių gaminių, žuvies ir kitose maisto pramonės įmonėse, perdirbančiose žemės ūkio produkciją.
Absolventai studijas gali tęsti Lietuvos sveikatos mokslų universitete, Aleksandro Stulginskio universitete ir kitose aukštosiose mokyklose.
Studijų krypties grupė: Technologijų mokslai
Studijų kryptis: Maisto technologijos
Studijų forma: nuolatinė (3 metai), ištęstinė (4 metai)
Kalbos, kuriomis dėstoma: lietuvių
Organizuoja: Technologijų fakultetas
Kvalifikacinis laipsnis: Technologijų mokslų profesinis bakalauras
Maisto produktai, maisto ženklinimas, maisto priedai, genetiškai modifikuotas maistas, ekologiškas maistas, taršos stebėsena, leidimai maisto tvarkymui, valstybinė maisto kontrolė – visa tai apima Maisto saugos ir kokybės specialistų darbą.
Fizinis aktyvumas 1–4 semestras
VšĮ Kauno kolegija
Pramonės pr. 20, LT-50468 Kaunas
Įmonės kodas 111965284
PVM mok. kodas LT119652811