Specialieji klavišai

Privalumas: reali darbo aplinka

Dalis praktikų atliekamos Kauno kolegijos cheminės analizės, mikrobiologijos, juslinio vertinimo, technologinių procesų chemijos, maisto technologijų laboratorijose. Studentai taip pat praktikas atlieka Lietuvos ir užsienio maisto pramonės įmonėse, analitinėse laboratorijose.

Privalumas: patirtis užsienyje

Studentai turi galimybę vykti dalinėms studijoms ir praktikai į Italiją, Kroatiją, Rumuniją, Prancūziją.

Privalumas: vienintelė Lietuvoje

Maisto saugos ir kokybės studijos Kauno kolegijoje – vienintelės tarp šalies kolegijų.

Karjeros galimybės

Absolventai sėkmingai dirba vadovybės atstovais maisto kokybei ir saugai, maisto saugos rizikos veiksnių analitikais laboratorijose, maisto saugos procesų vadovais gamyboje, maisto saugos inovacijų specialistais, auditoriais mėsos, pieno, fermentavimo, duonos, konditerijos ir miltinių gaminių, žuvies ir kitose maisto pramonės įmonėse, perdirbančiose žemės ūkio produkciją.

Studijų tęstinumas

Absolventai studijas gali tęsti Lietuvos sveikatos mokslų universitete,  Aleksandro Stulginskio universitete ir kitose aukštosiose mokyklose.

Vieta studijų krypčių reitinge

2022 m. sudarytame kolegijų studijų krypčių reitinge užimama 2 vieta.

2023 m. priėmimas į Maisto saugos ir kokybės studijų programą nebus vykdomas.

Nuomonės

dr. Ingrida Kraujutienė

Dėstytoja

Audronė Gedzevičiūtė

Absolventė

Informacija

Rodyti naujienas iš

N
Dėstytoja Irina Koscelkovskienė: klasikiniai desertai tampa eksperimentų objektu
2019 18 liepos

Dėstytoja Irina Koscelkovskienė: klasikiniai desertai tampa eksperimentų objektu

Desertas gali vainikuoti gardžią vakarienę ir yra laikomas pasilepinimo akimirkos ženklu. Jis suvokiamas kaip kulinarijos meno kūrinys ir maža nuodėmė, o už jo slypi ir tam tikra istorija. Ka...
N
Pirmą kartą Lietuvoje – Tarptautinis vyndarių forumas. Registracija jau vyksta
2019 18 liepos

Pirmą kartą Lietuvoje – Tarptautinis vyndarių forumas. Registracija jau vyksta

2019 metų spalio 4 dieną Kauno kolegijoje vyks pirmą kartą Lietuvoje organizuojamas vyno kultūros atstovus subursiantis Tarptautinis vyndarių forumas. Mokslininkai, gamintojai ir valstybini...
N
Maisto pramonės darbuotojai užauginami per praktiškas studijas
2019 16 liepos

Maisto pramonės darbuotojai užauginami per praktiškas studijas

Kol konkretus maisto gaminys pasiekia mūsų stalą, nueinamas ilgas, kupinas bandymų, inovatyvių sprendimų, bet patikrintas ir kokybiškas kelias. Būtent maisto technologai, gastronomijos ir mait...
N
Kauno kolegijos studentės kviečia išbandyti šaltibarščių ledus
2019 04 balandžio

Kauno kolegijos studentės kviečia išbandyti šaltibarščių ledus

Jau tradiciniu tapusį tarptautinį studentų konkursą „Maisto technologas“ šiemet nustebino įvairiomis tradicinių patiekalų versijomis. Kauno kolegijos Maisto technologijos katedros student...
N
„Maisto technologas 2019“: laimėjo kolegijos komanda, nustebinusi šaltibarščių ledais
2019 26 vasario

„Maisto technologas 2019“: laimėjo kolegijos komanda, nustebinusi šaltibarščių ledais

Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Maisto technologijos katedra kartu su Targovištės miesto Valachijos universiteto Aplinkos inžinerijos ir maisto mokslo fakultetu (Rumunija) kasmet organizuoj...
N
Prasideda registracija į seminarą „Sveikatai ir aplinkai saugesnių valymo priemonių naudojimas maisto pramonėje“
2018 25 sausio

Prasideda registracija į seminarą „Sveikatai ir aplinkai saugesnių valymo priemonių naudojimas maisto pramonėje“

Šių metų vasario 1 dieną 14–16 valandą vyks seminaras „Sveikatai ir aplinkai saugesnių valymo priemonių naudojimas maisto pramonėje“, kuriame sužinosite, su kokiomis cheminių medžiag...

Kontaktai

VšĮ Kauno kolegija
Pramonės pr. 20, LT-50468 Kaunas
Įmonės kodas 111965284
PVM mok. kodas LT119652811

  • Priėmimas: (8 620) 52 041
  • Raštinė: (8 37) 35 23 24