Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Kursai vyks 2019 m. balandžio 12 d. […]
Mokymų trukmė – 1 diena (8 val.) Kaina – 69 € asmeniui (pasinaudojus priemone „Kompetencijų vaučeris“ kompensuojama 70 arba 80 proc. išlaidų) Kauno kolegijos darbuotojams ir studentams mokymų kaina – 39 € Lektorė – Gintarė Gulevičiūtė Registracija Mokymų programos tikslas – dalyvius supažindinti su elektroninio verslo principais, internetiniu marketingu, verslo organizavimo elektroninėje erdvėje technologijomis, išmokyti […]
Vasario 27 dieną Kauno kolegijos Menų ir ugdymo fakulteto Kalbų centras, Menų akademija bei Verslo fakulteto Komunikacijos katedra kviečia aukštosios mokyklos ir miesto bendruomenę dalyvauti forume „Kalba, kultūra, komunikacija“. Tądien klausytojai išgirs Kauno kolegijos Verslo fakulteto lektoriaus, komunikacijos ir ryšių su visuomene bei rinkodaros specialisto Adomo Taraskevičiaus pranešimą apie dažniausiai daromas komunikacijos klaidas. Taip pat […]