Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Kursai vyks 2019 m. birželio 7 d. […]
2019 m. gegužės 6–10 dienomis Kauno kolegijos Technologijų fakultete bus organizuojami kursai apie alaus gamybą. Šie mokymai skirti asmenims, vadovaujantiems ir vykdantiems technologinius procesus įmonėje, gaminančioje iki 5 tūkst. hektolitrų alaus per metus. Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis alaus gamybos technologijomis, aptars alaus gamyboje naudojamas žaliavas ir joms keliamus reikalavimus, nagrinės biocheminius ir mikrobiologinius procesus, […]
Mokymų programa „Veiklos efektyvumo didinimas paslaugų organizacijose“, kurią organizuoja Kauno kolegijos Verslo centras, yra skirta paslaugų organizacijų nariams, siekiantiems savo veikloje pradėti taikyti kokybės vadybos metodus ir orientuotus į efektyvų procesų valdymą (LEAN). Programos organizatoriai dalyviams siekia suteikti kokybės vadybos metodų taikymo paslaugų organizacijose žinių ir įgūdžių ir tokiu būdu padidinti veiklos procesų efektyvumą. LEAN […]
Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Kursai vyks 2019 m. balandžio 12 d. […]