Kauno kolegijos Technologijų fakultetas kartu su nacionalinio informacinių ir ryšių technologijų (IRT) sektoriaus asociacija „Infobalt“ organizuoja IT profesionalų forumą „Kibernetinė (ne)sauga: iššūkiai, galimybės, grėsmės“. Forume bus aptariami iššūkiai, su kuriais susiduriama siekiant sukurti vartotojui saugią aplinką virtualioje erdvėje, taip pat bus kalbama apie ateities galimybes išvystyti šiandien naudojamas kibernetinio saugumo priemones. Renginio dalyviai įgis geresnį […]
Kauno kolegijos Technologijų ir kraštotvarkos fakultete vyks mokymai pagal neformaliojo mokymo programą „Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba“. Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo […]
Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamos vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis vaisių uogų-vyno gamybos technologijomis, […]
Rugsėjo 4–5 dienomis Kauno kolegijos Menų akademijos erdvėse (A. Mackevičiaus g. 27, Kaunas) jau trečiąjį kartą vyks Lietuvos dailininkų sąjungos (LDS) Kauno skyriaus organizuojamas renginys – „Meno piknikas“. Renginio organizatoriai kviečia miestiečius ir miesto svečius drauge ieškoti mūzų dalyvaujant kūrybinėse dirbtuvėse, atrasti poezijos ir gyvos muzikos harmoniją, savo sėkmę išbandyti kūrybiniuose konkursuose. Tačiau tai – […]
Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Kursai vyks 2020 m. birželio 26 d. […]