Birželio 26 d.

Pramonės pr. 22, Kaunas

Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“.

Kursai vyks 2020 m. birželio 26 d. dieną Kauno kolegijos Technologijų fakultete (Pramonės pr. 22, Kaunas). Šie mokymai skirti asmenims, besidomintiems vaisių ir uogų vyno gamyba savo reikmėms.

Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis vaisių, uogų, vyno gamybos technologijomis, aptars gamyboje naudojamas žaliavas ir joms keliamus reikalavimus, nagrinės biocheminius ir mikrobiologinius procesus, vykstančius gamybos metu, atliks technologinius skaičiavimus, diskutuos produktų saugos ir kokybės užtikrinimo bei kontrolės klausimais. Mokymus ves Kauno kolegijos dėstytoja doc. dr. Aušra Šimonėlienė.

Kursai mokami. Kursų kaina 80 eurų. Dalyviams bus išduodami dalyvavimą patvirtinantys pažymėjimai.

Mokymus organizuoja Maisto technologijos katedra. Detalesnė informacija teikiama tel. nr. (8 37) 352312.

Registracija į mokymus vyksta internete iki š. m. birželio 11 d.