3 dienų alaus gamybos kursai

Kauno kolegijos Technologijų fakultete organizuojami trijų dienų kursai mėgėjams apie alaus gamybą. Šie mokymai skirti alaus gamybos entuziastams, kurie nori susipažinti su aludario amatu, dalyvauti alaus virimo procese su profesionaliu aludariu bei sužinoti apie alaus gamybos technologiją, žaliavas, saugą ir kokybę. Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis alaus gamybos technologijomis, aptars alaus gamyboje naudojamas žaliavas ir […]

Lapkričio 23 d. Buhalterinė apskaita – sritis svarbų vaidmenį užimanti kiekvienos organizacijos veikloje. Lapkričio 23 d., pirmadienį, nuo 13 val., atliepiant visuomenės poreikį įgyti daugiau informacijos šia tema, Kauno kolegijos Verslo centras kartu su partneriais UAB „B1.lt“ organizuoja nuotolinį forumą, kurio metu bus ieškoma atsakymo į klausimą „Kaip tapti sėkmingu buhalteriu?“. Forumo metu bus skaitomi […]

Kauno kolegijos Verslo fakultetas organizuoja nuotolinį mokslo ir verslo forumą, kuris vyks lapkričio 20 d. anglų kalba. Renginio tikslas – šviesti ir ugdyti akademinę bendruomenę bei verslo sektoriaus atstovus, apžvelgiant mokslinių tyrimų rezultatus žiedinės ekonomikos įveiklinimo ir poveikio verslui kontekste. Žiedinės ekonomikos vystymas tapo prioritetine ES vystymo sritimi dėl to, kad ES (tame tarpe ir [...]

Kauno kolegijos Technologijų fakultetas kartu su nacionalinio informacinių ir ryšių technologijų (IRT) sektoriaus asociacija „Infobalt“ organizuoja IT profesionalų forumą „Kibernetinė (ne)sauga: iššūkiai, galimybės, grėsmės“. Forume bus aptariami iššūkiai, su kuriais susiduriama siekiant sukurti vartotojui saugią aplinką virtualioje erdvėje, taip pat bus kalbama apie ateities galimybes išvystyti šiandien naudojamas kibernetinio saugumo priemones. Renginio dalyviai įgis geresnį […]

Vyno ir midaus gamybos kursai

Kauno kolegijos Technologijų ir kraštotvarkos fakultete vyks mokymai pagal neformaliojo mokymo programą „Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba“. Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo […]

Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai

Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamos vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis vaisių uogų-vyno gamybos technologijomis, […]