Kauno kolegijos Technologijų fakultete organizuojami trijų dienų kursai mėgėjams apie alaus gamybą. Šie mokymai skirti alaus gamybos entuziastams, kurie nori susipažinti su aludario amatu, dalyvauti alaus virimo procese su profesionaliu aludariu bei sužinoti apie alaus gamybos technologiją, žaliavas, saugą ir kokybę. Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis alaus gamybos technologijomis, aptars alaus gamyboje naudojamas žaliavas ir […]
Lapkričio 23 d. Buhalterinė apskaita – sritis svarbų vaidmenį užimanti kiekvienos organizacijos veikloje. Lapkričio 23 d., pirmadienį, nuo 13 val., atliepiant visuomenės poreikį įgyti daugiau informacijos šia tema, Kauno kolegijos Verslo centras kartu su partneriais UAB „B1.lt“ organizuoja nuotolinį forumą, kurio metu bus ieškoma atsakymo į klausimą „Kaip tapti sėkmingu buhalteriu?“. Forumo metu bus skaitomi […]
Kauno kolegijos Technologijų fakultetas kartu su nacionalinio informacinių ir ryšių technologijų (IRT) sektoriaus asociacija „Infobalt“ organizuoja IT profesionalų forumą „Kibernetinė (ne)sauga: iššūkiai, galimybės, grėsmės“. Forume bus aptariami iššūkiai, su kuriais susiduriama siekiant sukurti vartotojui saugią aplinką virtualioje erdvėje, taip pat bus kalbama apie ateities galimybes išvystyti šiandien naudojamas kibernetinio saugumo priemones. Renginio dalyviai įgis geresnį […]
Kauno kolegijos Technologijų ir kraštotvarkos fakultete vyks mokymai pagal neformaliojo mokymo programą „Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba“. Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo […]
Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamos vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis vaisių uogų-vyno gamybos technologijomis, […]