Kauno kolegijos Menų ir ugdymo fakulteto organizuojama tarptautinė nuotolinė mokslinė-praktinė konferencija „Menas, dizainas, kalbos ir ugdymas: teorijos ir praktikos inovacijos“ (ADLE), kurios tikslas – skatinti diskusijas ir gerosios patirties apie naujausių technologijų ir inovacijų naudojimą dizaino, meno, kalbų ir ugdymo studijose bei profesinėje veikloje, vyks gruodžio 9 d. „Zoom“ platformoje. Dalyvių registracija – iki gruodžio 6 d. […]
2021 metų spalio 12 dieną Kauno kolegijoje nuotoliniu būdu organizuojama septintoji tarptautinė mokslinė-praktinė konferencija „Inovatyvios (eko)technologijos, verslumas ir regionų plėtra“ (angl. Innovative (Eco)Technology, Entrepreneurship and Regional Development, IECOTERD). Jau į tradicine tapusią konferenciją apie naujausias technologijas ir jų pritaikymą diskutuoti susiburia mokslininkai iš įvairių pasaulio šalių. Suvokiant, kad technologijos prasiskverbusios į įvairias gyvenimo sritis, konferencijoje dėmesys […]
Š. m. spalio 15 d. Kauno kolegijos Technologijų fakultete vyks Maisto technologijos katedros organizuojami „Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindų“ kursai, skirti visiems, besidomintiems vynų ir midaus gamyba, tenkinančia asmeninius poreikius. Ne pirmus metus vykdomuose vienos dienos mokymuose bus atsakyta į klausimus: kokias žaliavas pasirinkti, ketinant gaminti aptariamus produktus? Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles […]
Kauno kolegija jau ketvirtus metus suburia akademinę bendruomenę ir veiklos pasaulio praktikus į forumą „Kalba, kultūra, komunikacija“, kuris šiais metais vyks rugsėjo 24 dieną (penktadienį) 10.30 val. nuotoliniu būdu „Zoom“ platformoje. Prisijungimo nuorodą rasite čia. Dalyvių skaičius neribojamas – laukiame visų susidomėjusių. Kalbų centro vadovė Renata Sedliorienė džiaugiasi, kad kiekvienais metais forumo metu gerąja patirtimi noriai dalijasi patyrę […]
Rugsėjo 24 d. Kauno kolegijos Technologijų fakultete vyks Maisto technologijos katedros organizuojami „Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindų“ kursai, skirti visiems, besidomintiems vynų ir midaus gamyba, tenkinančia asmeninius poreikius. Ne pirmus metus vykdomuose vienos dienos mokymuose bus atsakyta į klausimus: kokias žaliavas pasirinkti, ketinant gaminti aptariamus produktus? Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles ir […]