Spalio 15 d.

Pramonės pr. 22, Kaunas (Kauno kolegijos Technologijų fakultetas)

Rugsėjo 24 d. Kauno kolegijos Technologijų fakultete vyks Maisto technologijos katedros organizuojami „Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindų“ kursai, skirti visiems, besidomintiems vynų ir midaus gamyba, tenkinančia asmeninius poreikius. Ne pirmus metus vykdomuose vienos dienos mokymuose bus atsakyta į klausimus: kokias žaliavas pasirinkti, ketinant gaminti aptariamus produktus? Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles ir taninus? Kodėl pastarųjų gamyboje yra pasitelkiamos skaidrinimo ir konservavimo medžiagos?

Kursų dalyviai bus supažindinti su aptariamų produktų gamybos technologijomis, žaliavomis bei šioms keliamais reikalavimais, vykstančiais biocheminiais ir mikrobiologiniais procesais. Taip pat bus pristatyti technologiniai skaičiavimai, o kursų dalyviai bus įtraukti į diskusiją saugos ir kokybės užtikrinimo, kontrolės tema. Mokymuose savo sukauptomis žiniomis ir patirtimi dalysis Kauno kolegijos dėstytoja doc. dr. Aušra Šimonėlienė.

Kursų trukmė – 8 val. Mokymų dalyviams bus išduoti pažymėjimai, liudijantys apie dalyvavimą mokymuose.

Norintieji dalyvauti mokymuose privalo užsiregistruoti. Registracija vykdoma iki š. m. spalio 1 d.

Registracija į mokymus

Kursuose galės dalyvauti tik užsiregistravę ir atlikę mokėjimą asmenys.

Rekvizitai:

Įstaiga  KAUNO KOLEGIJA
Įstaigos kodas 111965284
Bankas „Swedbank“, AB
Sąskaitos Nr.  LT28 7300 0100 0222 9776
Mokėjimo paskirtis „Už vyno gamybos pagrindų mokymus“

Kaina: 80 eurų.

Daugiau informacijos suteikiama tel. nr. (8 37) 352312.