Vyno gamybos kursai

Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Kursai vyks 2019 m. birželio 7 d. […]

Žaidimo taisyklės darbe

Kviečiame į seminarą-diskusiją vadovams „Žaidimo taisyklės darbe“! „Tik lyderis gali išugdyti lyderius“, – sako daugiau nei 20 metų vadovavimo patirties turintis „Verslo angelas“, sertifikuotas ICF koučingo specialistas, vienas iš seminaro lektorių Paulius Kovas. Seminaras skirtas vadovams, siekiantiems suprasti savo priimamų sprendimų įtaką ne tik įmonės finansiniams rezultatams, bet ir psichologiniam klimatui. Seminare sužinosite, kaip remiantis [...]

Kursai „Alaus gamyba“

2019 m. gegužės 6–10 dienomis Kauno kolegijos Technologijų fakultete bus organizuojami kursai apie alaus gamybą. Šie mokymai skirti asmenims, vadovaujantiems ir vykdantiems technologinius procesus įmonėje, gaminančioje iki 5 tūkst. hektolitrų alaus per metus. Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis alaus gamybos technologijomis, aptars alaus gamyboje naudojamas žaliavas ir joms keliamus reikalavimus, nagrinės biocheminius ir mikrobiologinius procesus, […]

Mokymų programa „Veiklos efektyvumo didinimas paslaugų organizacijose“, kurią organizuoja Kauno kolegijos Verslo centras, yra skirta paslaugų organizacijų nariams, siekiantiems savo veikloje pradėti taikyti kokybės vadybos metodus ir orientuotus į efektyvų procesų valdymą (LEAN). Programos organizatoriai dalyviams siekia suteikti kokybės vadybos metodų taikymo paslaugų organizacijose žinių ir įgūdžių ir tokiu būdu padidinti veiklos procesų efektyvumą. LEAN […]

Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“. Kursai vyks 2019 m. balandžio 12 d. […]

Balandžio 11 d. 15 val. Kauno kolegija (Pramonės pr. 22A) Moksleiviai, rinkdamiesi ir bandydami nuspręsti, kur ir ką norėtų studijuoti, pasiklysta tarp daugybės pasiūlymų ir variantų. Kauno kolegija siūlo bent trumpam prisiliesti prie studentiško ir praktiškų studijų gyvenimo, kad pasirinkimas taptų lengvesnis, – kviečiame dalyvauti Kauno kolegijos dienos renginiuose. Kauno kolegijos dienas (KKD) balandžio 11 [...]