Balandžio 17 d.

Kauno kolegijos Technologijų fakultetas (Pramonės pr. 22, Kaunas)

Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamuose vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių – uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“.

Kursai vyks 2020 m. balandžio 17 d. Kauno kolegijos Technologijų fakultete (Pramonės pr. 22, Kaunas). Šie mokymai skirti asmenims, besidomintiems vaisių ir uogų vyno gamyba savo reikmėms.

Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis vaisių uogų vyno gamybos technologijomis, aptars gamyboje naudojamas žaliavas ir joms keliamus reikalavimus, nagrinės biocheminius ir mikrobiologinius procesus, vykstančius gamybos metu, atliks technologinius skaičiavimus, diskutuos produktų saugos ir kokybės užtikrinimo bei kontrolės klausimais. Mokymus ves Kauno kolegijos dėstytoja doc. dr. Aušra Šimonėlienė.

Kursų kaina – 80 eurų.

Dalyviams bus išduodami dalyvavimą patvirtinantys pažymėjimai.

Registracija į mokymus vyksta internetu iki š. m. balandžio 1 d.

Renginyje gali būti fotografuojama ar filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti patalpinti viešai prieinamose vietose: socialiniuose tinkluose, žiniasklaidoje bei tolimesnėje renginio komunikacijoje.