Lapkričio 6 d.

8–17 val.

Kauno kolegijos Technologijų fakultetas (Pramonės pr. 22, Kaunas)

Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles, taninus, skaidrinimo ir konservavimo medžiagas? Kokias žaliavas pasirinkti? Ar naudoti ąžuolą bei vyno harmonizavimo medžiagas? Į šiuos ir kitus klausimus atsakymus galima gauti Kauno kolegijos Maisto technologijų katedros organizuojamos vienos dienos kursuose mėgėjams „Vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindai“.

Mokymų dalyviai susipažins su pagrindinėmis vaisių uogų-vyno gamybos technologijomis, aptars gamyboje naudojamas žaliavas ir joms keliamus reikalavimus, nagrinės biocheminius ir mikrobiologinius procesus, vykstančius gamybos metu, atliks technologinius skaičiavimus, diskutuos produktų saugos ir kokybės užtikrinimo bei kontrolės klausimais. Mokymus ves Kauno kolegijos dėstytoja doc. dr. Aušra Šimonėlienė.

Kursų kaina – 80 eurų.

Dalyviams bus išduodami dalyvavimą patvirtinantys pažymėjimai.

Registracija į mokymus vyksta internetu iki š. m. spalio 28 d.

Mokymus organizuoja Maisto technologijos katedra. Detalesnė informacija teikiama tel. nr. (8 37) 352312.