Lapkričio 22–26 d.

Kauno kolegijos Technologijų fakultetas (Pramonės pr. 22, Kaunas)

2021 m. lapkričio 22–26 dienomis Kauno kolegijos Technologijų fakultete (Pramonės pr. 22, Kaunas) vyks vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos mokymai, vedami patyrusių gėrimų gamybos, maisto saugos ir kokybės specialistų.

Kursų dalyviai susipažins su vaisių-uogų ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisė aktais, aktualiais cheminiais ir biocheminiais procesais, pasitaikančiais defektais ir jų atsiradimo priežastimis bei šalinimo būdais. Taip pat bus analizuojamos vyno ir midaus gamybos technologijos, naudojamų įrenginių ypatumai. Mokymų dalyviai diskutuos maisto kokybės ir saugos užtikrinimo temomis.

Kauno kolegijos laboratorijose susirinkusieji mokysis nustatyti vyno ir midaus gamyboje naudojamų žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausųjų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą, kt.

Kursų kaina – 720 eurų.

Norinčiuosius dalyvauti mokymuose kviečiame registruotis. Registracija vyks iki šių metų lapkričio 5 dienos.

Kursuose galės dalyvauti tik užsiregistravę ir mokėjimą atlikę asmenys.

Rekvizitai:

Įstaiga  KAUNO KOLEGIJA
Įstaigos kodas 111965284
Bankas „Swedbank“, AB
Sąskaitos Nr.  LT28 7300 0100 0222 9776
Už ką mokama „Už vyno gamybos pagrindų mokymus“

Dėl detalesnės informacijos kreiptis tel. nr. (8 37) 35 23 12.