2024 m. gegužės 30 d.

Lietuvos krepšinio namuose (Santakos g. 11, Kaunas)

Tarptautinis mados šou „Apkalbos“ – grįžta!

Gegužės 30 d. Lietuvos krepšinio namuose dėl mados žinovų ir jos mylėtojų simpatijų rungsis talentingiausi, kūrybingiausi jaunieji dizaineriai iš skirtingų šalių. Renginio organizatoriai – Kauno kolegijos Menų ir ugdymo fakulteto Menų akademijos Mados dizaino studijų programos komanda – surengs tikrą mados šventę, o, kad ji būtų išskirtinė ir neužmirštama – kviečiame jaunuosius mados dizainerius būti jos dalimi ir ant „Apkalbų 2024“ podiumo pristatyti unikalią savo kūrybą.

Užpildytą dalyvio anketą (kiekvienas dalyvis turi užpildyti I ir II jos dalis), iki balandžio 7 d., siųskite el. paštu: apkalbos@go.kauko.lt.

Naujienas apie renginį sekite Kauno kolegijos ir Menų ir ugdymo fakulteto interneto svetainėse bei socialiniame tinkle „Facebook“.

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti patalpinti viešai prieinamose vietose: socialiniuose tinkluose, žiniasklaidoje bei tolesnėje renginio komunikacijoje.