2022 m. lapkričio 15 d. Kauno kolegijos Medicinos fakulteto dėstytojos Agnės Žebrauskienės dėstomame laisvai pasirenkamame dalyke „Alternatyvūs gydymo metodai“ lankėsi meditacijos, jogos, kvėpavimo technikų mokytoja, saviugdos seminarų, stovyklų organizatorė Indrė Marija Ribačauskaitė.

Susitikimo metu lektorė pasidalino išmintimi apie minčių įtaką kiekvieno mūsų gyvenime, dėmesio valdymą ir savistabos svarbą bei būdus padėsiančius artėti asmeninės laimės link. Taip pat gyvo susitikimo metu studentai galėjo išbandyti Indrės Marijos Ribačauskaitė vedamas meditacijas, kurios padeda susikoncentruoti, nusiraminti, atsigręžti į save. Studentai noriai ir su dideliu susidomėjimu įsijungė į praktinę dalį. Lektorė pasidalino ir esminiais meditacijos atlikimo aspektais, kurie padeda siekti maksimalaus jos poveikio. Kai kurie studentai drąsiai dalinosi iki tol buvusia patirtimi šioje temoje bei nauja, kuri aplankė vykusio susitikimo metu.

Dėstytoja Agnė Žebrauskienė itin džiaugiasi, jog savo srities profesionalai su dideliu noru dalinasi sukaupta ilgamete patirtimi ir žiniomis su Kauno kolegijos studentais.