2019 m. gegužės 23 d. pirmą kartą Kauno kolegijoje įvyko “I love my brain” (liet. “Aš myliu savo smegenis”) renginys. Šį renginį organizavo Reabilitacijos katedros dėstytojos Rūta Beitnaraitė, Giedrė Sasnauskienė ir katedros vedėja Milda Gintilienė. Taip pat prie renginio prisidėjo ergoterapijos studijų programos studentės Simona Mickevičiūtė ir Aiva Urmanavičiūtė.

Kita renginio naujovė – draugiškos bočios žaidimo varžybos. Varžyboms teisėjavo Kauno neįgaliojo jaunimo užimtumo centro specialistas užimtumui Aurimas Alekna, o apie centro lankytojų pasiekimus, žaidžiant bočią, prisiminaimais dalinosi kineziterapeutė Lina Kamandulienė. Šiose varžybose dalyvavo tiek dėstytojai, tiek studentai bei centro lankytojai. Emocijų pilnas žaidimas paskatino dalyvius susitarti dėl respublikinio bočia turnyro.

Taip pat buvo galima išbandyti įvairias logines užduotis, Kahoot virtualią viktoriną, kurioje dalyviai galėjo pasitikrinti žinias apie smegenis. Naudojant RehaCom programą atliktos atminties ir dėmesio lavinimo užduotys. Kadangi renginys buvo skirtas smegenų pažinimui, dalyviai buvo kviečiami pažinti smegenų veiklą, pažymėdami, kurioje smegenų srityje yra atitinkamos funkcijos, pavyzdžiui, skonio, klausos ir kalbos centrai.

Tikimasi, kad šis Reabilitacijos katedros renginys taps tradiciniu.