Kovo 6–10 dienomis Kauno kolegijoje vyks visai bendruomenei labai svarbus renginys – tarptautinė savaitė „Going International“ (liet. Internacionalizacija namuose). Pagrindinė šio, tradicinio, kolegijos renginio idėja – dalytis savo srities žiniomis su studentais ir kolegomis, megzti naujus kontaktus, pasisiemti inovatyvių idėjų.

Tad kviečame nepraleisti galimybės susitikti su kolegijos užsienio partneriais, sudalyvauti dirbtuvėse, stiprinti ir plėtoti tarptautinį bendradarbiavimą inicijuojant ir įgyvendinant tarptautinius projektus.

Apie renginį raginame informuoti tarptautinius partnerius ir paskatinti juos iki vasario 15 d. užpildyti registracijos anketą:

REGISTRACIJA

Tarptautinė savaitė „Going International“ tai – galimybė kiekvienam atrasti naujas ateities perspektyvas, plečiant akiratį tarptautiniu lygmeniu, dalijantis įžvalgomis ir sukauptomis patirtimis.

Renginyje bus fotografuojama ir filmuojama, todėl informuojame, kad jūs galite būti matomas renginio nuotraukose ar vaizdo įrašuose, kurie gali būti patalpinti viešai prieinamose vietose: socialiniuose tinkluose, žiniasklaidoje bei tolesnėje renginio komunikacijoje.