Panevėžyje gyvenančios Jolantos Silgienės kulinariniai gebėjimai atima žadą – meniški želė tortai tampa švenčių puošmena, o gaunami komplimentai skatina tobulėti. Moteris baigė Kauno kolegiją, įgijo maisto technologijos bakalaurą, o savo veiklą tęsia maisto srityje.

„Aš visada dirbau maisto srityje, tad man tai – labai artima. Na, man patinka vis nauji darbai, kurie nėra monotoniški. Nuolat noriu išmokti ko nors naujo ir kažką daugiau. Kažkada pamačiau internete panašius želės tortus, todėl nusprendžiau ir aš pabandyti. Pradžia buvo sunki. Nežinojau, kas ir kaip. Pamažu susiradau visas priemones, kurios yra reikalingos tokiems tortams gaminti. Man reikėjo įrankių, indų. Reikėjo laiko perprasti gamybos technologiją“, – naujienų portalo „Tv3.lt“ žurnalistams pasakoja moteris.

Visą straipsnį skaitykite naujienų portale „Tv3.lt“.

Absolventės darbai – tikri meno kūriniai (nuotraukos iš J. Silgienės paskyros „Mano virtuvė“):