Kauno kolegijos Verslo fakulteto bendruomenė aktyviai plėtoja socialinę partnerystę su verslo įmonėmis ir kitomis organizacijomis. Šių atstovai kviečiami skaityti paskaitas, kartu kurti studijų programas, vertinti baigiamuosius darbus, o studentai nuolat įsitraukia į įvairius projektus. Turizmo ir laisvalaikio vadybos katedros Sporto vadybos studijų programos vienas iš svarbiausių socialinių partnerių – Lietuvos krepšinio federacija, kurios iniciatyva studentai buvo pakviesti tapti dalimi Lietuvos moksleivių krepšinio lygos renginio „Žvaigždžių diena 2019“.

Lietuvos krepšinio federacija nuolat stengiasi atrasti gabiausius Sporto vadybos studentus, kuriems būtų galima deleguoti atsakingas, profesinės patirties pagrindus grindžiančias užduotis. LIDL – Moksleivių krepšinio lygos „Žvaigždžių diena“ yra kasmetinis ir pats didžiausias lygos renginys, sporto ir pramogų šventė visai Lietuvos krepšinio bendruomenei, kurios metu jaunieji talentai demonstruoja savo įgūdžius įvairiose krepšinio rungtyse, susirungia geriausi lygos krepšininkai, o šventė vainikuojama koncertu. Moksleivių krepšinio lygos direktorius Irmantas Birbalas neslepia, kad į „Žvaigždžių dienos“ organizavimą yra įtraukiami visi krepšinio federacijos partneriai, mat be jų šis renginys – sunkiai įmanomas: „Džiaugiamės, kad Kauno kolegija jau ne pirmus metus prisideda prie „Žvaigždžių dienos“ įgyvendinimo ir šioje aukštojoje mokykloje yra sudaromos visos galimybės studentams išbandyti save sporto renginių organizavimo srityje,“ – teigia I. Birbalas.

Turizmo ir laisvalaikio vadybos katedra atrinko labiausiai motyvuotus Sporto vadybos studijų programos studentus, kuriems buvo skirtos jų kompetencijas atitinkančios užduotys: techninis arenos paruošimas renginiui, komunikacija krepšinio lygos socialinių tinklų paskyrose, papildomų aktyvacijų koordinavimas renginio metu. „Kauno kolegijos studentai su užduotimis susitvarkė puikiai, todėl dirbti su jais – vienas malonumas. Ateityje žadame daugiau panašaus pobūdžio renginių, į kuriuos taip pat norėtumėme įtraukti Kauno kolegiją“, – apie ateities projektus prasitaria Moksleivių krepšinio lygos direktorius I. Birbalas.