Pasibaigus pagrindiniam ir papildomam priėmimo etapams, norintieji studijuoti turi dar vieną galimybę tapti Kauno kolegijos Verslo fakulteto bendruomenės dalimi – tiesioginis priėmimas prasideda rugpjūčio 16 d. 10 val.

Stojantieji gali pretenduoti į po bendrojo priėmimo likusias laisvas valstybės nefinansuojamas vietas ir prašyme nurodyti tik vieną pageidavimą. Vykdant tiesioginį priėmimą, kaip ir bendrojo priėmimo metu, skaičiuojamas konkursinis balas, sudaromos konkursinės eilės ir taikomas minimalaus konkursinio balo reikalavimas – konkursinis balas turi būti ne žemesnis nei 4,3. Likus mažiau kaip keturioms laisvoms vietoms, jos skelbiamos konkursinėmis, o likus keturioms ir daugiau – nekonkursinėmis.

Konkursinės vietos (liko mažiau nei 4 laisvos vietos) Laisvos vietos (liko daugiau nei 4 laisvos vietos) Studijų kaina per metus, Eur
  Apskaita (NL, I) NL (1853), I (1390)
  Įstaigų ir įmonių administravimas (NL) NL (1853)
Logistika (NL) Logistika (I) NL (1853), I (1390)
  Sporto vadyba (NL) NL (1853)
Taikomoji komunikacija (NL)   NL (1853)
  Tarptautinis verslas (NL) NL (1853)
Teisė (NL)   NL (1853)
Turizmo ir viešbučių vadyba (NL)   NL (1853)

 

Norintieji tapti Kauno kolegijos studentais turi atvykti į kolegiją (Pramonės pr. 22A, Kaunas) ir pateikti prašymą. Prašymai teikiami, dokumentai priimami ir sutartys su priimtaisiais pasirašomos Studentų priėmimo skyriuje, esančiame Pramonės pr. 22A, 104 kab.

Prašymus studijuoti į likusias laisvas konkursines vietas galima teikti nuo rugpjūčio 16 d. 10 val. iki rugpjūčio 19 d. 12 val. Stojantieji, kviečiami studijuoti Kauno kolegijoje, bus informuojami jų prašymuose nurodytu telefonu rugpjūčio 22 d. iki 12 val., o studijų sutartis būsimieji studentai galės pasirašyti nuo rugpjūčio 22 d. 12 val. iki rugpjūčio 26 d. 12 val.

Prašymai studijuoti į likusias laisvas nekonkursines vietas teikiami nuo rugpjūčio 16 d. 10 val. iki rugpjūčio 31 d. 12 val., o sutartys pasirašomos nuo rugpjūčio 16 d. 12 val. iki kol bus užpildytos likusios laisvos vietos, bet ne ilgiau, kaip iki rugpjūčio 31 d. 15 val.

Tiesioginio priėmimo metu pateikiant prašymą stojantysis turi turėti šiuos dokumentus:

  • asmens tapatybės kortelę arba pasą ir jų kopijas;
  • brandos atestatą ir jo priedą (-us) arba kitus vidurinį išsilavinimą liudijančius dokumentus (originalus) arba notaro patvirtintus jų nuorašus;
  • dokumento, patvirtinančio pavardės ar vardo keitimą, jeigu ne visi pateikiami dokumentai yra ta pačia pavarde ar vardu, kopiją.

Pažymėtina, kad 50 eurų studijų registravimo mokesčio įmoką Kauno kolegijai sumokėti reikia ne prašymo pateikimo metu, o jau priėmus gautą kvietimą studijuoti.

Kolegijos sąskaitų rekvizitai.

Kilus klausimų dėl priėmimo, susisiekite su Studentų priėmimo skyriumi: tel. (8 37) 32 11 11el. p. priemimas@go.kauko.lt