Ar esi drąsus SVAJOTI? Svajoti – taip, o daryti – ne? Tuomet viso ko pradžia turėtų būti bent jau APSVARSTYTI. Kviečiame išdrįsti sudalyvauti netradiciniuose „Kitokiuose pasikalbėjimuose“, kuriuose pagrindinį dėmesį skirsime tikrai ir nesuvaidintai mainų programos „Erasmus+“ patirčiai.

Kada? Vasario 5 d. 13.00 val.

Kur? 407 aud. Pramonės pr. 22A

Šiame renginyje Jūsų lauks TIKROS ir NESUVAIDINTOS studentų patirtys, – tai ir įdomios istorijos, pažintis su palankiausiomis ar nepalankiausiomis mainų programos šalimis; aktuali ir praktiška informacija, į ką atkreipti dėmesį renkantis studijų / praktikos organizaciją.

Atkreipiame dėmesį, kad šis renginys nebus panašus į tradicinę paskaitą. Tai renginys – diskusija, kuriuo stengsimės ne tik perteikti objektyvią informaciją, bet ir praktiškai atsakyti į visus kylančius klausimus.

Svarbu paminėti, jog svarstantys apie 2018 m. pavasario semestro praktiką arba rudens semestro studijas užsienyje dar gali suspėti į „Erasmus+“ traukinį – iki vasario 20 d. vyksta registracija aplikavimo sistemoje. Todėl šis renginys gali tapti puikia proga apsispręsti.

Be to, pirmiesiems 30 renginio pasiklausyti atvykusių studentų bus įteikti specialūs suvenyrai!