2023 m. balandžio 21 d.
Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Maisto ir agrotechnologijų katedra organizuoja vyno, vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos pagrindų mokymus, skirtus visiems, besidomintiems vynų ir midaus gamyba, tenkinančia asmeninius poreikius. Ne pirmus metus vykdomuose vienos dienos mokymuose bus atsakyta į klausimus: kokias žaliavas pasirinkti, ketinant gaminti aptariamus produktus? Kodėl vyno gamyboje reikia naudoti mieles ir taninus? Kodėl pastarųjų gamyboje yra pasitelkiamos skaidrinimo ir konservavimo medžiagos?
Kursų dalyviai bus supažindinti su aptariamų produktų gamybos technologijomis, žaliavomis bei šioms keliamais reikalavimais, vykstančiais biocheminiais ir mikrobiologiniais procesais. Taip pat bus pristatyti technologiniai skaičiavimai, o kursų dalyviai bus įtraukti į diskusiją saugos ir kokybės užtikrinimo, kontrolės tema.
Kursų trukmė – 8 val. (viena diena). Mokymų dalyviams bus išduoti pažymėjimai, liudijantys apie dalyvavimą mokymuose.
Norintieji dalyvauti mokymuose privalo užsiregistruoti. Registracija vykdoma iki balandžio 10 dienos.
Kursuose galės dalyvauti tik užsiregistravę ir atlikę mokėjimą už mokymus asmenys.
Rekvizitai:
Įstaiga | KAUNO KOLEGIJA |
Įstaigos kodas | 111965284 |
Sąskaitos Nr. | LT28 7300 0100 0222 9776 („Swedbank“)LT42 7044 0600 0815 6460 („SEB“) |
Už ką mokama | „Už vyno gamybos pagrindų mokymus“ |
Vieta: Pramonės pr. 22, Kaunas (Kauno kolegijos Technologijų fakultetas).
Kaina: 80 eurų.
Daugiau informacijos suteikiama tel. nr. (8 37) 35 23 12.