Spalio 21–25 d.

Pramonės pr. 22

2019 m. spalio 21–25 dienomis Kauno kolegijos Technologijų fakultete vyks mokymai pagal neformaliojo mokymo programą „Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba“.

Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo būdai. Mokymų metu bus nagrinėjami vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos technologijos bei gamyboje naudojamų technologinių įrenginių ypatumai, diskutuojama maisto kokybės ir saugos užtikrinimo klausimais.

Kolegijos laboratorijose kursų dalyviai mokysis nustatyti žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausųjų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą bei kt.

Mokymų kaina – 720 Eur. Mokymų dalyviams bus išduodami kompetencijas patvirtinantys pažymėjimai.

Mokymus ves patyrę gėrimų gamybos, maisto saugos ir kokybės specialistai.

Registracija į mokymus vyksta internete iki š. m. spalio 7 d.

Mokymus organizuoja Maisto technologijos katedra. Detalesnė informacija teikiama tel. nr. (8 37) 352312.