2023 m. gegužės 8–12 d.

Kauno kolegijos Technologijų fakultete organizuojami mokymai „Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba“ pagal neformaliojo mokymo programą.

Mokymų dalyviai susipažins su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, sužinos apie vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu vykstančius cheminius ir biocheminius procesus, analizuos vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikančius defektus, jų priežastis ir šalinimo būdus. Mokymuose bus nagrinėjamos vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos technologijos bei naudojamų technologinių įrenginių ypatumai, diskutuojama maisto kokybės ir saugos užtikrinimo klausimais.

Kolegijos laboratorijose mokymų dalyviai mokysis nustatyti žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausųjų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą ir kt.

Mokymus ves patyrę gėrimų gamybos, maisto saugos bei kokybės specialistai.

Mokymų trukmė: viena savaitė (2023 metų gegužės 8–12 dienomis).

Mokymų vieta: Kauno kolegijos Technologijų fakultetas (Pramonės pr. 22, Kaunas).

Mokymų kaina: 720 eurų.

Užsiregistruoti į mokymus galite čia. Registracija truks iki 2023 metų balandžio 24 dienos. Registracija yra laikoma įvykusia Kauno kolegijai gavus atliktą mokėjimą už mokymus.

Rekvizitai:

Įstaiga KAUNO KOLEGIJA
Įstaigos kodas 111965284
Sąskaitos Nr. LT28 7300 0100 0222 9776 („Swedbank“)

LT42 7044 0600 0815 6460 („SEB“)

Už ką mokama „Už vyno-uogų vyno ir midaus gamybos mokymus“ + dalyvio (-ių) vardas (-ai) ir pavardė (-ės)

 

Dalyviams bus išduodami pažymėjimai, įrodantys apie jų dalyvavimą.

Mokymus organizuoja Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Maisto ir agrotechnologijų katedra. Detalesnė informacija teikiama tel. nr. (8 37) 35 23 12.