2021 metų gegužės 21 d. Technologijų fakultete Maisto technologijos katedroje buvo organizuotas susitikimas su absolventais visų vykdomų studijų programų ir studijų formų studentams.
Savo profesine patirtimi dalinosi Viešojo maitinimo (šiuo metu Gastronomija ir maitinimo organizavimas) studijas baigęs Marius Paplauskas (restorano „DIA“ šefas), Maisto technologijos studijas baigę Julius Maslauskas (žuvininkystės produktų perdirbimo įmonės UAB „Gonas“ kokybės vadovas), Radvilė Kočanaitė (tęsianti studijas magistrantūroje, VDU Žemės ūkio akademija), Simona Šlekytė ir Kristina Iljenkaitė (tęsiančios studijas magistrantūroje, KTU), Maisto saugos ir kokybės studijas baigusi Rosita Vasiliauskaitė (tęsianti studijas magistrantūroje, LSMU).
Alumni nariai pasidalino savo patirtimi po studijų ir sėkmingu tobulėjimu pasirinktos profesijos srityje. Atsakė į pateiktus studentų klausimus ir negailėjo patarimų ir padrąsinimų siekti tikslo ir nenustoti tobulėti bei dalintis gerąja patirtimi.
Katedros vedėja dr. Ingrida Kraujutienė pastebėjo, kad tokie susitikimai yra naudingi visų kursų studentams, nes didina motyvaciją, pasitikėjimą savimi ir norą siekti įvairiapusės patirties maisto perdirbimo srityje.