2021 m. vasario 4 dieną Kauno Rokų gimnazijoje buvo organizuotas renginys „Karjeros diena“. Susitikimas vyko nuotoliniu būdu. Dalyvauti jame buvo pakviesti Kauno kolegijos atstovai, kurie supažindino su kolegijoje vykdomomis studijų programomis, stojimo tvarka, atsakė į klausimus, pateiktus moksleivių ir mokytojų.

Siekiant praplėsti moksleivių akiratį ir pateikti informaciją, susietą su maisto srities specialybe, Maisto technologijos katedros lektorė Žydronė Žarskienė pravedė integruotą pamoką 9a ir 9b klasių mokiniams tema „Lietuvos kulinarinis paveldas“. Pamokos metu buvo pasakota apie lietuvių gamintus maisto produktus, kasdienių, vaišių, šventinių valgių ir gėrimų savitumus, aptartos valgymo tradicijos, papročiai ir bendravimo kultūra. Pamokos temą paįvairino  trečiojo kurso Maisto technologijos studijų programos studentė Monika Elijošaitytė, kuri pasakojo mokiniams apie „Ketogeninę dieta“ ir šiai mitybai pritaikytą duoną.

Lekt. Ž. Žarskienė džiaugiasi glaudžiu bendradarbiavimu su Roku gimnazija ir tikisi, kad su kai kuriais moksleiviais ateityje teks susitikti kolegijos erdvėse ar savo žinias perteikti jau būsimiems maisto technologijos studentams.