2020 metų rugsėjo 28 d. Kauno kolegijos Technologijų fakulteto Maisto technologijos katedra kartu su Targovištės miesto Valachijos universiteto Aplinkos inžinerijos ir maisto mokslo fakultetu (Rumunija) organizavo tarptautinio konkurso II etapą „Maisto technologas 2020“. Šiame konkurse buvo pakviesos dalyvauti geriausios I etapo komandos. Dėl susidariusios ekstremalios COVID-19 pasaulinės situacijos konkursas vyko nuotoliniu būdų. Buvo parengtas virtualus testas, pateikus atvirus klausimus maisto technologijos, saugos ir kokybės srityse. Konkurse dalyvavo septynios komandos iš Lietuvos (Kauno kolegijos, Utenos kolegijos) ir užsienio (Gardino Jankos Kupalos valstybinio universiteto, Baltarusija ir Varšuvos gyvybės mokslų universiteto, Lenkija) aukštųjų mokyklų studentai, studijuojantys maisto technologijų, maisto saugos ir kitose, susijusiose su maistu, studijų programose.
Pirmąją vietą laimėjo Kauno kolegijos Maisto saugos ir kokybės studijų programos studentės: Dovilė Sirtautaitė, Akvilė Lučkaitė, Kristina Tarasenko, antrąją vietą – Varšuvos gyvybės mokslų universiteto Gastronomija ir viešbučių vadyba studijų programos studentai: Marcin Kruk, Tomasz Wójcik, Karol Krakówko bei trečiąją vietą – Kauno kolegijos Maisto technologijos studijų programos studentai: Livija Buišaitė, Monika Elijošaitytė, Akvilė Stasevičiūtė. Pirmąją vietą laimėjusios komandos aukšti rezultatai džiugino tiek pačias studentes, tiek Maisto technologijos katedros kolektyvą.