Lapkri\u010dio 22 d., tre\u010diadien\u012f, 15 val. Kauno kolegijos Verslo fakulteto Turizmo ir laisvalaikio vadybos katedra kvie\u010dia \u012f atvir\u0105 paskait\u0105 apie dirbtinio intelekto pritaikomum\u0105 turizmo sektoriuje.<\/strong><\/p>\nNauji dirbtinio intelekto algoritmai ir sukaupiamas duomen\u0173 kiekis skatina jo panaudojim\u0105 vis platesn\u0117se ni\u0161ose. Tarptautinio kulinarinio turizmo tyr\u0117jas, Kalifornijos valstijos universiteto docentas Metju Stounas (Matthew Stone<\/em>) dalinsis \u012f\u017evalgomis kaip dirbtinis intelektas pakeis keliautoj\u0173 \u012fpro\u010dius ir kokios yra generatyvinio dirbtinio intelekto galimyb\u0117s vie\u0161bu\u010di\u0173 ir turizmo srityse.<\/p>\nAkademin\u0117s bendruomen\u0117s partneryst\u0117 su docentu M. Stounu u\u017esimezg\u0117 dar 2019 m. Europos tarptautinio \u0161vietimo asociacijos (angl. European Association for International Education<\/em> (EAIE)) metin\u0117je konferencijoje. M. Stounas yra rekreacijos, svetingumo paslaug\u0173 docentas, net dvylika met\u0173 \u0117j\u0119s vie\u0161bu\u010di\u0173 vadovo, pardavim\u0173 ir rinkodaros, vie\u0161ojo maitinimo \u012fstaig\u0173 direktoriaus, \u201eMarriott\u201c ir \u201eHilton\u201c prek\u0117s \u017eenkl\u0173 biuro vadovo pareigas. M. Stounas yra u\u017ebaig\u0119s did\u017eiausi\u0105 pasaulyje kulinarinio turizmo tyrim\u0173 program\u0105 \u201eWorld Food Travel Association\u201c. Jo tyrimai buvo publikuoti populiariausiuose turizmo akademiniuose \u017eurnaluose. Taip pat M. Stounas dirbo Princo D\u017eord\u017eo bendruomen\u0117s koled\u017ee, Hiustono ir Ilinojaus universitetuose.<\/p>\nPaskaita vyks angl\u0173 kalba. Vieta \u2013 Gedimino g. 41, 26 auditorija.<\/em><\/p>\n <\/p>\n
<\/p>\n
[\/vc_column_text][\/vc_column][\/vc_row]<\/p>\n<\/div>","protected":false},"excerpt":{"rendered":"
[vc_row][vc_column][vc_column_text] Lapkri\u010dio 22 d., tre\u010diadien\u012f, 15 val. Kauno kolegijos Verslo fakulteto Turizmo ir laisvalaikio vadybos katedra kvie\u010dia \u012f atvir\u0105 paskait\u0105 apie dirbtinio intelekto pritaikomum\u0105 turizmo sektoriuje. Nauji dirbtinio intelekto algoritmai ir sukaupiamas duomen\u0173 kiekis skatina jo panaudojim\u0105 vis platesn\u0117se ni\u0161ose. Tarptautinio kulinarinio turizmo tyr\u0117jas, Kalifornijos valstijos universiteto docentas Metju Stounas (Matthew Stone) dalinsis \u012f\u017evalgomis kaip […]<\/p>\n","protected":false},"author":33,"featured_media":24311,"comment_status":"closed","ping_status":"closed","sticky":false,"template":"","format":"standard","meta":{"footnotes":""},"categories":[1],"tags":[],"class_list":["post-24306","post","type-post","status-publish","format-standard","has-post-thumbnail","hentry","category-naujienos"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/24306","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/posts"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/types\/post"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/users\/33"}],"replies":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/comments?post=24306"}],"version-history":[{"count":8,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/24306\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":24318,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/posts\/24306\/revisions\/24318"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/media\/24311"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=24306"}],"wp:term":[{"taxonomy":"category","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/categories?post=24306"},{"taxonomy":"post_tag","embeddable":true,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/vf\/wp-json\/wp\/v2\/tags?post=24306"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}