{"id":10144,"date":"2024-09-18T09:58:52","date_gmt":"2024-09-18T06:58:52","guid":{"rendered":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/?p=10144"},"modified":"2024-09-18T10:01:20","modified_gmt":"2024-09-18T07:01:20","slug":"vaisiu-uogu-vyno-ir-midaus-gamybos-kursai","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/vaisiu-uogu-vyno-ir-midaus-gamybos-kursai\/","title":{"rendered":"Vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamybos mokymai"},"content":{"rendered":"
Kauno kolegijos Technologij\u0173 fakultete organizuojami mokymai \u201eVaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamyba\u201c<\/strong>\u00a0pagal neformaliojo mokymo program\u0105.<\/p>\n Mokym\u0173 dalyviai susipa\u017eins su vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamyb\u0105 reglamentuojan\u010diais teis\u0117s aktais, su\u017einos apie vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamybos metu vykstan\u010dius cheminius ir biocheminius procesus, analizuos vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamyboje pasitaikan\u010dius defektus, j\u0173 prie\u017eastis ir \u0161alinimo b\u016bdus. Mokymuose bus nagrin\u0117jamos vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamybos technologijos bei naudojam\u0173 technologini\u0173 \u012frengini\u0173 ypatumai, diskutuojama maisto kokyb\u0117s ir saugos u\u017etikrinimo klausimais.<\/p>\n Kolegijos laboratorijose mokym\u0173 dalyviai mokysis nustatyti \u017ealiav\u0173 kokyb\u0119, vaisi\u0173 ir uog\u0173 santykin\u012f tank\u012f, saus\u0173j\u0173 med\u017eiag\u0173 kiek\u012f, titruojam\u0105j\u012f ir aktyv\u0173j\u012f r\u016bg\u0161tingum\u0105 ir kt.<\/p>\n Mokymus ves patyr\u0119 g\u0117rim\u0173 gamybos, maisto saugos bei kokyb\u0117s specialistai.<\/p>\n