{"id":8195,"date":"2022-09-06T12:48:38","date_gmt":"2022-09-06T09:48:38","guid":{"rendered":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/?post_type=kk_renginiai&p=8195"},"modified":"2022-09-06T12:48:38","modified_gmt":"2022-09-06T09:48:38","slug":"vyno-vaisiu-uogu-vyno-ir-midaus-gamybos-pagrindu-mokymai-3","status":"publish","type":"kk_renginiai","link":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/kk_renginiai\/vyno-vaisiu-uogu-vyno-ir-midaus-gamybos-pagrindu-mokymai-3\/","title":{"rendered":"Vyno, vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamybos pagrind\u0173 mokymai"},"content":{"rendered":"

<\/i>\u00a02022 m. lapkri\u010dio 11 d.<\/b><\/p>\n

2022 met\u0173 lapkri\u010dio 11 dien\u0105 Kauno kolegijos Technologij\u0173 fakultete vyks Maisto ir agrotechnologij\u0173 katedros organizuojami vyno, vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamybos pagrind\u0173 kursai<\/strong>, skirti visiems, besidomintiems vyn\u0173 ir midaus gamyba, tenkinan\u010dia asmeninius poreikius. Ne pirmus metus vykdomuose vienos dienos mokymuose bus atsakyta \u012f klausimus: kokias \u017ealiavas pasirinkti, ketinant gaminti aptariamus produktus? Kod\u0117l vyno gamyboje reikia naudoti mieles ir taninus? Kod\u0117l pastar\u0173j\u0173 gamyboje yra pasitelkiamos skaidrinimo ir konservavimo med\u017eiagos?<\/em><\/p>\n

\"\"Kurs\u0173 dalyviai bus supa\u017eindinti su aptariam\u0173 produkt\u0173 gamybos technologijomis, \u017ealiavomis bei \u0161ioms keliamais reikalavimais, vykstan\u010diais biocheminiais ir mikrobiologiniais procesais. Taip pat bus pristatyti technologiniai skai\u010diavimai, o kurs\u0173 dalyviai bus \u012ftraukti \u012f diskusij\u0105 saugos ir kokyb\u0117s u\u017etikrinimo, kontrol\u0117s tema.<\/p>\n

Kurs\u0173 trukm\u0117 \u2013 8 val. (viena diena). Mokym\u0173 dalyviams bus i\u0161duoti pa\u017eym\u0117jimai, liudijantys apie dalyvavim\u0105 mokymuose.<\/p>\n

Norintieji dalyvauti mokymuose privalo u\u017esiregistruoti. Registracija vykdoma\u00a0iki spalio 31 dienos.<\/strong><\/p>\n

Registracija \u012f mokymus.<\/a><\/strong><\/span><\/p>\n

Kursuose\u00a0gal\u0117s dalyvauti\u00a0tik u\u017esiregistrav\u0119 ir atlik\u0119 mok\u0117jim\u0105 u\u017e mokymus asmenys<\/strong>.<\/p>\n

Rekvizitai:<\/em><\/p>\n

\n\n\n\n\n\n\n
\u012estaiga<\/td>\nKAUNO KOLEGIJA<\/td>\n<\/tr>\n
\u012estaigos kodas<\/td>\n111965284<\/td>\n<\/tr>\n
S\u0105skaitos Nr.<\/td>\nLT28 7300 0100 0222 9776 (\u201eSwedbank\u201c)<\/p>\n

LT42 7044 0600 0815 6460 (\u201eSEB\u201c)<\/td>\n<\/tr>\n

U\u017e k\u0105 mokama<\/td>\n\u201eU\u017e vyno gamybos pagrind\u0173 mokymus\u201c<\/td>\n<\/tr>\n<\/tbody>\n<\/table>\n<\/div>\n

Vieta:<\/strong>\u00a0Pramon\u0117s pr. 22, Kaunas (Kauno kolegijos Technologij\u0173 fakultetas).<\/p>\n

Kaina:<\/strong> 89 eur.<\/p>\n

Daugiau informacijos suteikiama tel. nr. (8 37) 35 23 12.<\/p>\n","protected":false},"featured_media":4985,"template":"","class_list":["post-8195","kk_renginiai","type-kk_renginiai","status-publish","has-post-thumbnail","hentry","renginiai-kita"],"_links":{"self":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/wp-json\/wp\/v2\/kk_renginiai\/8195","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/wp-json\/wp\/v2\/kk_renginiai"}],"about":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/wp-json\/wp\/v2\/types\/kk_renginiai"}],"wp:featuredmedia":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/wp-json\/wp\/v2\/media\/4985"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=8195"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}