{"id":8195,"date":"2022-09-06T12:48:38","date_gmt":"2022-09-06T09:48:38","guid":{"rendered":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/?post_type=kk_renginiai&p=8195"},"modified":"2022-09-06T12:48:38","modified_gmt":"2022-09-06T09:48:38","slug":"vyno-vaisiu-uogu-vyno-ir-midaus-gamybos-pagrindu-mokymai-3","status":"publish","type":"kk_renginiai","link":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/tf\/kk_renginiai\/vyno-vaisiu-uogu-vyno-ir-midaus-gamybos-pagrindu-mokymai-3\/","title":{"rendered":"Vyno, vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamybos pagrind\u0173 mokymai"},"content":{"rendered":"
<\/i>\u00a02022 m. lapkri\u010dio 11 d.<\/b><\/p>\n
2022 met\u0173 lapkri\u010dio 11 dien\u0105 Kauno kolegijos Technologij\u0173 fakultete vyks Maisto ir agrotechnologij\u0173 katedros organizuojami vyno, vaisi\u0173-uog\u0173 vyno ir midaus gamybos pagrind\u0173 kursai<\/strong>, skirti visiems, besidomintiems vyn\u0173 ir midaus gamyba, tenkinan\u010dia asmeninius poreikius. Ne pirmus metus vykdomuose vienos dienos mokymuose bus atsakyta \u012f klausimus: kokias \u017ealiavas pasirinkti, ketinant gaminti aptariamus produktus? Kod\u0117l vyno gamyboje reikia naudoti mieles ir taninus? Kod\u0117l pastar\u0173j\u0173 gamyboje yra pasitelkiamos skaidrinimo ir konservavimo med\u017eiagos?<\/em><\/p>\n Kurs\u0173 trukm\u0117 \u2013 8 val. (viena diena). Mokym\u0173 dalyviams bus i\u0161duoti pa\u017eym\u0117jimai, liudijantys apie dalyvavim\u0105 mokymuose.<\/p>\n
Kurs\u0173 dalyviai bus supa\u017eindinti su aptariam\u0173 produkt\u0173 gamybos technologijomis, \u017ealiavomis bei \u0161ioms keliamais reikalavimais, vykstan\u010diais biocheminiais ir mikrobiologiniais procesais. Taip pat bus pristatyti technologiniai skai\u010diavimai, o kurs\u0173 dalyviai bus \u012ftraukti \u012f diskusij\u0105 saugos ir kokyb\u0117s u\u017etikrinimo, kontrol\u0117s tema.<\/p>\n