2021 m. vasario 24 dieną Kauno raj. Raudondvario gimnazijoje su absolventais nuotoliniu būdu buvo pravesta integruota pamoka „Lietuvos kulinarinis paveldas“. Ją pasirinko patys moksleiviai iš pateiktų temų, susietų su maisto aktualijomis, sąrašo. 

Maisto technologijos katedros lektorė Žydronė Žarskienė pravedė integruotą pamoką 4A, 4G klasių mokiniams, pateikiant Lietuvos regionų savitumus, papročius, tradicinius patiekalus kasdieniame gyvenime, vaišes švenčių metu. Integruotai pamokai kitą atspalvį suteikė tradicinė duona, kuri šio laikmečio kontekste turi kitokį vartotojų požiūrį ir tendencijas. Viena iš jos rūšių – ketogeninė duona. Jos ypatumus pristatė trečiojo kurso Maisto technologijos studijų programos studentė Monika Elijošaitytė.

Klasės auklėtoja Ramunė Kijauskienė džiaugiasi, kad nuotoliniu būdu vedami susitikimai leidžia pasidalinti žiniomis ir paįvairinti moksleivių klasių valandėles. Sudaryti sąlygas susipažinti su atskiromis studijų programomis, jų išskirtinumu, renkantis profesinį pasirinkimą iš daugelio siūlomų visoje Lietuvoje.