Š. m. spalio 12 d. Kauno kolegijos Technologijų fakultete vyks respublikinė konferencija „Inovacijos – lietuviškos maisto pramonės ateitis“. Šios konferencijos tikslas – vykdyti mokslo pasiekimų sklaidą žemės ūkio produktų gamintojams ir perdirbėjams, siekiantiems efektyviau naudoti gamtos išteklius bei kurti didesnės pridėtinės vertės produktus.

Konferencijos metu bus aptariamos inovacijos konditerijos produktų ir gėrimų gamyboje, taip pat analizuojamos mėsos, žuvies ir pieno perdirbimo technologinės naujovės bei kiti maisto produktų gamintojams aktualūs klausimai.

Registracija į renginį vyks iki š. m. spalio 8 dienos. Konferencijos dalyviams bus išduodami pažymėjimai.

Konferencijos dalyviams mokestis netaikomas. Renginys finansuojamas Kauno kolegijos ir Lietuvos Respublikos Žemės ūkio ministerijos lėšomis.