Lapkričio 26–30 d.

2018 m. lapkričio 26–30 dienomis Kauno kolegijos Technologijų fakultete vyks kursai apie alaus gamybą. Šie mokymai skirti asmenims, vadovaujantiems ir vykdantiems technologinius procesus įmonėje, gaminančioje iki 5 tūkst. hektolitrų alaus per metus.

Patyrę Kauno kolegijos dėstytojai ir gamybos atstovai supažindins su pagrindinėmis alaus gamybos technologijomis, mokymų dalyviai aptars alaus gamyboje naudojamas žaliavas ir joms keliamus reikalavimus, nagrinės biocheminius ir mikrobiologinius procesus, vykstančius gamybos metu, atliks technologinius skaičiavimus, diskutuos produktų saugos ir kokybės užtikrinimo bei kontrolės klausimais. Kursuose bus pristatomi ir teisės aktai, reglamentuojantys alaus daryklos steigimą, analizuojami reikalavimai įrangai bei geros higienos praktikos reikalavimai.

Kursai yra mokami, o dalyviams bus išduodami kompetencijas patvirtinantys pažymėjimai.

Registracija į mokymus vyksta internete iki š. m. lapkričio 12 d.

Mokymus organizuoja Maisto technologijos katedra. Detalesnė informacija teikiama tel. nr. (8 37) 352312.