Specialieji klavišai

Klausk studento

Studentas – Mantas Jakubavičius

Kontaktai

Privalumas: reali darbo aplinka

Dalis praktikų atliekamos Kauno kolegijos chemijos, mikrobiologijos, juslinio vertinimo, technologinių procesų chemijos laboratorijose bei maisto technologijų praktinėje bazėje, kurioje įrengtos duonos, konditerijos ir miltinių gaminių, fermentacijos (gėrimų) produktų, tame tarpe alaus gaminimo pilotinė linija, pieno, mėsos technologinės laboratorijos.

Privalumas: patirtis užsienyje

Studentai turi galimybę vykti dalinėms studijoms ir praktikai į Italiją, Graikiją, Austriją.

Privalumas: dvi alternatyvos

Studijų programoje numatytos dvi alternatyvos: gastronomija ir maitinimo organizavimas bei inovatyvios maisto technologijos ir sauga.

Karjeros galimybės

Absolventai galės dirbti gamybos procesų vadovais, technologijų inovacijų specialistais, technologais mėsos, pieno, fermentavimo, duonos, konditerijos ir miltinių gaminių, žuvies ir kitose maisto pramonės įmonėse, perdirbančiose žemės ūkio produkciją, kurti ir dirbti savo įsteigtose maisto pramonės įmonėse.

Studijų tęstinumas

Absolventai studijas gali tęsti Lietuvos sveikatos mokslų universitete,  Kauno technologijos universitete ir kitose aukštosiose mokyklose.

Vieta studijų krypčių reitinge

2023 m. sudarytame kolegijų studijų krypčių reitinge užimama 1 vieta.

Studijų programa

Brandos ir stojamieji egzaminai

Svertiniai koeficientai

Maisto technologija
  1. Matematika
    0,4
  2. Chemija arba biologija, arba fizika, arba informacinės technologijos, arba geografija*
    0,1
  3. Bet kuris kitas dalykas, nesutampantis su 1, 2 ir 4 arba kompetencijų, įgytų siekiant kvalifikacijos, įvertinimas*
    0,3
  4. Lietuvių kalba ir literatūra
    0,2

Nuomonės

dr. Ernesta Trečiokienė

Dėstytoja

Dalia Zdanovičienė

Absolventė

Kontaktai

VšĮ Kauno kolegija
Pramonės pr. 20, LT-50468 Kaunas
Įmonės kodas 111965284
PVM mok. kodas LT119652811

  • + 370 37 35 23 24
  • + 370 620 52 041