{"id":1818,"date":"2019-09-25T09:54:08","date_gmt":"2019-09-25T06:54:08","guid":{"rendered":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/mf\/?p=1818"},"modified":"2019-09-25T10:03:43","modified_gmt":"2019-09-25T07:03:43","slug":"mitybos-ir-maitinimosi-aktualijos","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.kaunokolegija.lt\/mf\/mitybos-ir-maitinimosi-aktualijos\/","title":{"rendered":"Kvie\u010diame \u012f konferencij\u0105 “Mitybos ir maitinimosi aktualijos”"},"content":{"rendered":"
<\/p>\n
Kauno kolegijos Medicinos fakulteto Medicinos technologij\u0173 ir dietetikos katedra kartu su Lietuvos dietolog\u0173 draugija organizuoja mokslin\u0119 praktin\u0119 konferencij\u0105 ,,Mitybos ir maitinimosi aktualijos\u201c<\/strong>, kuri vyks Kauno kolegijos akt\u0173 sal\u0117je 1-152PR20 (Pramon\u0117s pr. 20, Kaunas, https:\/\/goo.gl\/maps\/eKFDCPywm6QsLAwi9<\/a> ) 2019 m. spalio<\/strong> 17 d.<\/strong> Konferencija skirta: asmens bei visuomen\u0117s sveikatos prie\u017ei\u016bros ir kitiems specialistams, pedagogams.<\/p>\n Kauno kolegijos d\u0117stytojams ir studentams konferencija nemokama, <\/em><\/strong>kitiems dalyviams konferencijos kaina 10 eur\u0173 (pinigus pervesti \u012f Kauno kolegijos s\u0105skait\u0105 Nr. LT28 7300 0100 0222 9776). Pavedimo kopij\u0105, nurodant dalyvio pavard\u0119, si\u0173sti el. pa\u0161tu evelina.dailidaite@go.kauko.lt<\/a> (iki spalio 15 d.)<\/p>\n Konferencijos dalyviams bus i\u0161duodami 6 val. elektroniniai kvalifikacijos k\u0117limo pa\u017eym\u0117jimai. B\u016btina i\u0161ankstin\u0117 registracija internetu iki 2019 m. spalio 14 d.<\/a>:<\/strong><\/p>\n <\/p>\n <\/p>\n Dalyvi\u0173 registracija<\/strong><\/p>\n<\/td>\n<\/tr>\n Kauno kolegijos Medicinos fakulteto dekanas<\/em><\/p>\n dr. R\u016bta Petereit<\/p>\n Lietuvos dietolog\u0173 draugijos prezident\u0117<\/em><\/p>\n Indgrida Viliu\u0161ien\u0117<\/p>\n KK MF Medicinos technologij\u0173 ir dietetikos katedros ved\u0117ja <\/em><\/td>\n<\/tr>\n VUL Santaros klinikos<\/em><\/td>\n<\/tr>\n LSMU KK Gastroenterologijos klinika<\/em><\/td>\n<\/tr>\n LSMU KK Gastroenterologijos klinika<\/em><\/td>\n<\/tr>\n VK SPF Biomedicinos diagnostikos ir dietetikos katedra<\/em><\/td>\n<\/tr>\n Rosita Kanapeckait\u0117<\/td>\n<\/tr>\n KK MF Medicinos technologij\u0173 ir dietetikos katedra, KK TF Maisto technologij\u0173 katedra<\/em><\/td>\n<\/tr>\n KK TF Maisto technologij\u0173 katedra<\/em><\/td>\n<\/tr>\n<\/tbody>\n<\/table>\n \u00a0<\/u><\/strong><\/p>\n Evelina Dailidait\u0117<\/p>\n tel. 8-655-34456; el. pa\u0161tas: evelina.dailidaite@go.kauko.lt<\/a><\/p>\n Ingrida Viliu\u0161ien\u0117,<\/p>\nPROGRAMA<\/h2>\n
\n\n
\n 11.00-12.00<\/strong><\/td>\n \n \n 12.00-12.15<\/td>\n Konferencijos atidarymas<\/td>\n Julius Dovydaitis<\/p>\n \n 12.15-12.45<\/td>\n \u017darn\u0173 mikrobiota. Kaip ja r\u016bpintis?<\/td>\n doc. Edita Gavelien\u0117<\/p>\n \n 12.45-13.15<\/td>\n U\u017edegimini\u0173 \u017earn\u0173 lig\u0173 maitinimosi aktualijos<\/td>\n Rasa Audickien\u0117<\/p>\n \n 13.15-13.45<\/td>\n Pienas ir pieno produkt\u0173 vartojimas<\/td>\n Rasa Razg\u016bnait\u0117<\/p>\n \n 13.45-14.15<\/td>\n Vaik\u0173 maitinimosi aktualijos \u0161iandien<\/td>\n Lekt. Erika Dzimidait\u0117<\/p>\n \n 14.15-15.00<\/td>\n Pertrauka<\/td>\n \u00a0<\/em><\/td>\n<\/tr>\n \n 15.00-15.45<\/td>\n Valgymo psichologija dirbant su klientu<\/td>\n Psicholog\u0117 psichoterapeut\u0117<\/p>\n \n 15.45-16.15<\/td>\n S\u016brio tra\u0161ku\u010di\u0173 poveikis cholesterolio kiekio poky\u010diams kraujyje<\/td>\n dr. Rasa Volskien\u0117, dr. Ernesta Tre\u010diokien\u0117, Lina Ambro\u017eien\u0117, J\u016brat\u0117 Kazlauskien\u0117<\/p>\n \n 16.15-16.45<\/td>\n Inovatyv\u016bs maisto produktai racione<\/td>\n dr. Ingrida Kraujutien\u0117<\/p>\n