Specialieji klavišai

Privalumas: reali darbo aplinka

Dalis praktikų atliekamos Kauno kolegijos cheminės analizės, mikrobiologijos, juslinio vertinimo, technologinių procesų chemijos, maisto technologijų laboratorijose. Studentai taip pat praktikas atlieka Lietuvos ir užsienio maisto pramonės įmonėse, analitinėse laboratorijose.

Privalumas: patirtis užsienyje

Studentai turi galimybę vykti dalinėms studijoms ir praktikai į Italiją, Kroatiją, Rumuniją, Prancūziją.

Privalumas: vienintelė Lietuvoje

Maisto saugos ir kokybės studijos Kauno kolegijoje – vienintelės tarp šalies kolegijų.

Karjeros galimybės

Absolventai sėkmingai dirba vadovybės atstovais maisto kokybei ir saugai, maisto saugos rizikos veiksnių analitikais laboratorijose, maisto saugos procesų vadovais gamyboje, maisto saugos inovacijų specialistais, auditoriais mėsos, pieno, fermentavimo, duonos, konditerijos ir miltinių gaminių, žuvies ir kitose maisto pramonės įmonėse, perdirbančiose žemės ūkio produkciją.

Studijų tęstinumas

Absolventai studijas gali tęsti Lietuvos sveikatos mokslų universitete,  Aleksandro Stulginskio universitete ir kitose aukštosiose mokyklose.

Vieta studijų krypčių reitinge

2022 m. sudarytame kolegijų studijų krypčių reitinge užimama 2 vieta.

2023 m. priėmimas į Maisto saugos ir kokybės studijų programą nebus vykdomas.

Nuomonės

dr. Ingrida Kraujutienė

Dėstytoja

Audronė Gedzevičiūtė

Absolventė

Kontaktai

VšĮ Kauno kolegija
Pramonės pr. 20, LT-50468 Kaunas
Įmonės kodas 111965284
PVM mok. kodas LT119652811

  • + 370 37 35 23 24
  • + 370 620 52 041