• Lapkritis  2014

    Kitas mėnuoAnkstesnis mėnuo
    PATKPŠS
     12
    3
    • Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: Nuotolinio mokymo salė (Pramonės pr. 22-307)
      Aprašymas: Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo būdai. Mokymų metu bus nagrinėjami vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos technologijos bei gamyboje naudojamų technologinių įrenginių ypatumai, diskutuojama maisto kokybės ir saugos užtikrinimo klausimais.

      Kolegijos laboratorijose kursų dalyviai mokysis nustatyti žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą ir kt. Taip pat bus atliekami vaisių-uogų vyno ir midaus technologijos praktiniai darbai.

      Į kursus prašome registruotis e. paštu ingrida.kraujutiene@go.kauko.lt arba telefonu (8 37) 35 23 12.
    • Kvalifikacijos kėlimo kursai dietistams

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: 411 a. (Pramonės pr.22)
      Aprašymas: Kursų dalyviai analizuos maisto medžiagų savybes ir jų poveikį sveikatai, mokysis sudaryti kasdienius, planinius ir individualius valgiaraščius, nustatant patiekalų maistinę ir energinę vertę, nagrinės mitybos klaidas, numatys prevencines priemones maisto saugai užtikrinti, mokysis taikyti etikos normas, priimant sprendimus, susijusius su skirtingų žmonių grupių charakteristikomis.

      Registracija vyksta iki spalio 27 d. e. paštu nijole.vasiliauskiene@go.kauko.lt
    4
    • Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: Nuotolinio mokymo salė (Pramonės pr. 22-307)
      Aprašymas: Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo būdai. Mokymų metu bus nagrinėjami vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos technologijos bei gamyboje naudojamų technologinių įrenginių ypatumai, diskutuojama maisto kokybės ir saugos užtikrinimo klausimais.

      Kolegijos laboratorijose kursų dalyviai mokysis nustatyti žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą ir kt. Taip pat bus atliekami vaisių-uogų vyno ir midaus technologijos praktiniai darbai.

      Į kursus prašome registruotis e. paštu ingrida.kraujutiene@go.kauko.lt arba telefonu (8 37) 35 23 12.
    • Kvalifikacijos kėlimo kursai dietistams

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: 411 a. (Pramonės pr.22)
      Aprašymas: Kursų dalyviai analizuos maisto medžiagų savybes ir jų poveikį sveikatai, mokysis sudaryti kasdienius, planinius ir individualius valgiaraščius, nustatant patiekalų maistinę ir energinę vertę, nagrinės mitybos klaidas, numatys prevencines priemones maisto saugai užtikrinti, mokysis taikyti etikos normas, priimant sprendimus, susijusius su skirtingų žmonių grupių charakteristikomis.

      Registracija vyksta iki spalio 27 d. e. paštu nijole.vasiliauskiene@go.kauko.lt
    5
    • Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: Nuotolinio mokymo salė (Pramonės pr. 22-307)
      Aprašymas: Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo būdai. Mokymų metu bus nagrinėjami vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos technologijos bei gamyboje naudojamų technologinių įrenginių ypatumai, diskutuojama maisto kokybės ir saugos užtikrinimo klausimais.

      Kolegijos laboratorijose kursų dalyviai mokysis nustatyti žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą ir kt. Taip pat bus atliekami vaisių-uogų vyno ir midaus technologijos praktiniai darbai.

      Į kursus prašome registruotis e. paštu ingrida.kraujutiene@go.kauko.lt arba telefonu (8 37) 35 23 12.
    • Kvalifikacijos kėlimo kursai dietistams

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: 411 a. (Pramonės pr.22)
      Aprašymas: Kursų dalyviai analizuos maisto medžiagų savybes ir jų poveikį sveikatai, mokysis sudaryti kasdienius, planinius ir individualius valgiaraščius, nustatant patiekalų maistinę ir energinę vertę, nagrinės mitybos klaidas, numatys prevencines priemones maisto saugai užtikrinti, mokysis taikyti etikos normas, priimant sprendimus, susijusius su skirtingų žmonių grupių charakteristikomis.

      Registracija vyksta iki spalio 27 d. e. paštu nijole.vasiliauskiene@go.kauko.lt
    • Krepšinis: Kauno kolegija – „IMLITEX-Sporto manija“

      Pradžia: 2014-11-05 19:15
      Pabaiga: 2014-11-05 20:15
      Aprašymas: Lapkričio 5 diena (trečiadienis) 19:15 valanda
      Kauno kolegijos sporto salė, Pramonės pr. 22, Kaunas
      Kauno kolegija – „IMLITEX-Sporto manija“
    6
    • Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: Nuotolinio mokymo salė (Pramonės pr. 22-307)
      Aprašymas: Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo būdai. Mokymų metu bus nagrinėjami vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos technologijos bei gamyboje naudojamų technologinių įrenginių ypatumai, diskutuojama maisto kokybės ir saugos užtikrinimo klausimais.

      Kolegijos laboratorijose kursų dalyviai mokysis nustatyti žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą ir kt. Taip pat bus atliekami vaisių-uogų vyno ir midaus technologijos praktiniai darbai.

      Į kursus prašome registruotis e. paštu ingrida.kraujutiene@go.kauko.lt arba telefonu (8 37) 35 23 12.
    • Kvalifikacijos kėlimo kursai dietistams

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: 411 a. (Pramonės pr.22)
      Aprašymas: Kursų dalyviai analizuos maisto medžiagų savybes ir jų poveikį sveikatai, mokysis sudaryti kasdienius, planinius ir individualius valgiaraščius, nustatant patiekalų maistinę ir energinę vertę, nagrinės mitybos klaidas, numatys prevencines priemones maisto saugai užtikrinti, mokysis taikyti etikos normas, priimant sprendimus, susijusius su skirtingų žmonių grupių charakteristikomis.

      Registracija vyksta iki spalio 27 d. e. paštu nijole.vasiliauskiene@go.kauko.lt
    • Naujojo studijų centro atidarymas

      Pradžia: 2014-11-06 00:00
      Pabaiga: 2014-11-07 00:00
      Aprašymas: Patogiam studentų mokymuisi skirtas statinys kurtas atsižvelgiant į geriausius užsienio šalių pavyzdžius – nuo šiol studentai studijuos tokiose erdvėse, kokiose dirba bendraamžiai Skandinavijoje ar Vakarų Europoje


      Šiuolaikinis studijų centras – ne vienintelis žingsnis modernizuojant aplinką. Kauno kolegijos bendruomenė turi ryškią ateities viziją – vientisai suformuotą akademinį miestelį, kurio teritorijoje būtų sutelkti visi objektai, reikalingi turiningam ir intensyviam akademiniam gyvenimui.


      Aktyvus mokymasis yra susietas su pagrindine Kauno kolegijos studijų filosofijos nuostata, kad studentas ir dėstytojas yra lygiavertės asmenybės. Studentas yra pagrindinis studijų proceso dalyvis, jo poreikiai veda aukštąją mokyklą ten, kur reikalinga keistis.
    • „Dirvožemio hidrofizikinių savybių ir augalų apsaugos ypatumai, taikant skirtingas žemdirbystės sistemas“

      Pradžia: 2014-11-06 09:30
      Pabaiga: 2014-11-06 13:00
      Vieta: Nuotolinio mokymo salė (Pramonės pr. 22-112)
      Aprašymas: Seminare bus nagrinėjama žemdirbystės sistemų įtaka dirvos fizikinėms-mechaninėms savybėms, žemės dirbimo įtaka vandens evaporacijai Vidurio Lietuvos dirvožemiuose, skirtingo žemės dirbimo įtaka dirvožemio savybėms ir augalų derlingumui, analizuojama necheminių piktžolių kontrolės būdų ir biologinių preparatų įtaka vasarinių rapsų produktyvumui ekologinėje žemdirbystėje, aptariami augalų apsaugos ypatumai ekologiškai ir intensyviai auginamų rapsų pasėliuose.
      Pranešimus skaitys Lietuvos agrarinių ir miškų mokslo centro mokslininkė stažuotoja dr. Aušra Sinkevičienė, ASU lektorė dr. Lina Marija Butkevičienė, ASU Agroekosistemų ir dirvožemio mokslų instituto vyriausioji laborantė dr. Aida Adamavičienė, ASU doktorantės Vaida Steponavičienė ir Rita Mockevičienė.

      Seminarą organizuoja Kauno kolegijos Technologijų ir kraštotvarkos fakulteto Želdinių ir agrotechnologijų katedra kartu su Lietuvos agrarinių ir miškų mokslo centru (LAMMC) bei Aleksandro Stulginskio universitetu (ASU).

      Dėl papildomos informacijos kreiptis e. paštu donatas.klimavicius@go.kauko.lt.
    7
    • Vaisių-uogų vyno ir midaus gamyba

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: Nuotolinio mokymo salė (Pramonės pr. 22-307)
      Aprašymas: Mokymų dalyviai bus supažindinti su vaisių-uogų vyno ir midaus gamybą reglamentuojančiais teisės aktais, bus aptarti cheminiai ir biocheminiai procesai, vykstantys vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos metu, analizuojami vaisių-uogų vyno ir midaus gamyboje pasitaikantys defektai, jų priežastys ir šalinimo būdai. Mokymų metu bus nagrinėjami vaisių-uogų vyno ir midaus gamybos technologijos bei gamyboje naudojamų technologinių įrenginių ypatumai, diskutuojama maisto kokybės ir saugos užtikrinimo klausimais.

      Kolegijos laboratorijose kursų dalyviai mokysis nustatyti žaliavų kokybę, vaisių ir uogų santykinį tankį, sausų medžiagų kiekį, titruojamąjį ir aktyvųjį rūgštingumą ir kt. Taip pat bus atliekami vaisių-uogų vyno ir midaus technologijos praktiniai darbai.

      Į kursus prašome registruotis e. paštu ingrida.kraujutiene@go.kauko.lt arba telefonu (8 37) 35 23 12.
    • Kvalifikacijos kėlimo kursai dietistams

      Pradžia: 2014-11-03 09:00
      Pabaiga: 2014-11-07 16:00
      Vieta: 411 a. (Pramonės pr.22)
      Aprašymas: Kursų dalyviai analizuos maisto medžiagų savybes ir jų poveikį sveikatai, mokysis sudaryti kasdienius, planinius ir individualius valgiaraščius, nustatant patiekalų maistinę ir energinę vertę, nagrinės mitybos klaidas, numatys prevencines priemones maisto saugai užtikrinti, mokysis taikyti etikos normas, priimant sprendimus, susijusius su skirtingų žmonių grupių charakteristikomis.

      Registracija vyksta iki spalio 27 d. e. paštu nijole.vasiliauskiene@go.kauko.lt
    89
    10111213141516
    • Krepšinis: Kauno kolegija – „Jazz-2“

      Pradžia: 2014-11-16 19:30
      Pabaiga: 2014-11-16 20:30
      Aprašymas: Lapkričio 16 diena (sekmadienis) 19:30 valanda
      Vytauto Didžiojo universiteto sporto centras, Draugystės g. 19, Kaunas
      Kauno kolegija – „Jazz-2“
    1718
    • Krepšinis: Kauno kolegija – „Perkūnas-Vytrita“

      Pradžia: 2014-11-18 19:00
      Pabaiga: 2014-11-18 20:00
      Aprašymas: Lapkričio 18 diena (antradienis) 19:00 valanda
      Kauno kolegijos sporto salė, Pramonės pr. 22, Kaunas
      Kauno kolegija – „Perkūnas-Vytrita“
    1920212223
    2425
    • Krepšinis: Kauno kolegija – „United“

      Pradžia: 2014-11-25 19:00
      Pabaiga: 2014-11-25 20:00
      Aprašymas: Lapkričio 25 diena (antradienis) 19:00 valanda
      Kauno kolegijos sporto salė, Pramonės pr. 22, Kaunas
      Kauno kolegija – „United“
    2627282930
  • „Grožio metamorfozės 2013“ – spalvų magija ir besipinantys ornamentai

    Gaivūs aguonų raštai, jūros mėlis, floros ir faunos motyvai, sidabrinės ryto rasos žybsniai – tokias gaivias pavasario tendencijas buvo galima išvysti gegužės 3 dieną Kaune vykusiame kosmetolologų profesinio meistriškumo konkurse „Grožio metamorfozės 2013“. Makiažo ir nagų dailės rungtyse dalyvavusios penkiolika merginų iš Kauno, Vilniaus, Šiaulių, Utenos aukštųjų mokyklų, kuriose organizuojamos kosmetologijos studijos, per pusantros valandos turėjo įgytus įgūdžius ir pademonstruoti gebėjimus interpretuoti šių metų temą – „Spalvų magija“.

    Daugiau informacijos…

    Pasidalinkite savo nuomone:

    Turite pastebėjimų? Pasiūlymų?
    Norite išsakyti savo nuomonę ar pranešti apie įvykį?
    Rašykite mums.

    CAPTCHA Image